maanantai 10. syyskuuta 2012

Kun ei ihan putkeen mennyt...

V ilmoitti haluavansa koulun valokuvaukseen samanlaisen asun kuin LegoFriendsien Stephaniella. Äiti luonnollisesti oli kovin otettu tästä luottamuksesta ja halusi sen toteuttaa. Mutta ei se nyt ihan putkeen mennyt... :( Tähän oli siis tähtäys.
 
Paidaksi ajattelin heti vanhaa kunnon Anemone Stripe -tunikaa (Ottobre 4/2009). Käytin samaa kaavaa kuin tässä Keiju-tunikassa, eli leveys on koosta 110 (tyttö itse on kuitenkin 122cm pitkä ja mitoiltaankin normaali)!!! Pituuta lisäsin ennestään pidennettyyn kaavaan. Ja sitähän riittää nyt... Hameeksi tein Groovy -hameen (Ottobre 4/2012). Olisi pitänyt tajuta, että kuvan kaltaisen asun saamiseksi paidan olisi pitänyt olla istuvampi, eikä tuollainen leveähkö tunikamainen... Olisihan tuon osannut tavalliseenkin paitaan kaavoittaa niin, että saa "toppi" vaikutelman siihen mukaan. :? Vaan kun piti ottaa valmis. Valkoista jeseytäkään ei ollut Ottobren myymälässä, joten otin tuon hailakan vaaleanpunaisen tilalle...Lopputulos on nyt sitten tämän näköinen:Applikaatiossakin meni pallot soikeiksi, kun laiskana en ollut kutistanut kankaita etukäteen. :? 


Pitää parantaa tätä tapaa, tämänkin kokoisessa vaatteessa se 5-10% kutistuma alkaa olla jo tuntuva! Mie vaan inhoan rullaantuneiden ja kieroon vetäneiden trikoiden leikkuuta... Että tähän jos jollain on vinkkiä, otetaan ehdottomasti vastaan!!!


Farkkujen kanssa tunika olisi kiva, mutta tyttö tahtoo ehdottomasti hameen sinne kuvaan, että menköön sitten noin. 

A sai 5-vuotiaalle sopivan reippaan paidan norsuista ja apinoista. (Ainou, A on nyt siis niin so last season... :D ) Mie olin ajatellut pinkillä pohjalla olevaa kangasta, mutta A oli mukana kangaskaupassa ja ehdottomasti halusi punaisen pohjan. Mikäs siinä sitten. :) Ihan putkeen ei mennyt tämäkään, pari kertaa piti ottaa uusiksi hihansuut, kun niistä tuli liian lörpät...


Kaavana on Pupuset (tjsp, Ottobre 4/2012). Ihana, B-mitoitettu paita, joskin vielä otin saumanvarat pois... :D Sen verran se on hoikkanen tuo meidän keskimmäinen. Ja lyhyt lappuhame (H&M:ltä) sekä raitasukkikset ehkä vaan korostaa sen sääriä. (Ensimmäinen kuva on epätarkka, mutta mukana siksi, että se kuvaa niin hyvin Neiti A:n luonnetta. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti