maanantai 19. joulukuuta 2011

Pienelle tytölle ruskeaa ja vaaleanpunaista

Villasukkia on valmistunut joku määrä luentojen aikana, mutta kuvaaminen on jäänyt. Miehelle yhdet, yhdet vaihtoon (pitäisi päätellä ja lähettää) ja yhdet itselle.

Mutta nyt on ompelukone savunnut kohta kaksi päivää, pitkästä aikaa. Suvun uusimmalle jäsenelle tahdoin joululahjaksi jotain itseommeltua, vaikka muut lapset saavatkin tyytyä ( ;) ) kaupan koviin paketteihin.


Body (Ottobre 5/2006) on kokoa 62cm, samoin Piparminttu -liivihame (Ottobre 1/2010). Eikä sitten muuten kerrota kellekään, että bodyn hihojen raidat eivät ole ruskeita, vaan hyvin syvän ja tumman viininpunaisia, kuten ompelukoneen valo paljasti (varsinkin ruskean kankaan vieressä)...

Mekkoon olisi kuulunut "somistepala" ja siihen napit, mutta koska mie olin vakaasti päättänyt tehdä ompelukset eilen valmiiksi, en sitä enää laittanut. Tosin ne eivät myöskään valmistuneet eilen... Mutta jotain se kaipasi, joten kaksipuolisella liimakankaalla vaaleanpunainen, valkopilkullinen puuvillakangaspala helmaan ja siihen H&M:n Hello Kitty merkki. Aika söpö, vaikka itse sanonkin! ;) Vähän se tikkaus vingurtaa, mutta ei kai sitä jouda kukaan syynäämään. ;) (Ja nuo kaksoisneulan nurjat puolet ne vaan jää rumiksi. :( Mutta peitetikkikoneesta ei vielä oikein ehkä kannata haaveilla, taitas tarvita sen palkkatulon ensin! :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti