torstai 6. joulukuuta 2012

Dalahästar

Näin Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi. ;) Ottobrella käydessä tykästyin näihin kankaisiin ja koska olen tykästynyt myös Lillestoffen kankaiden laatuun, nappasin kumpaakin puoli metriä. Puoli metriä! Ajattelin kai vain E:tä. Kotona tajusin, että noista tulee kyllä E:lle sitä ja tätä ja jaksaako kuitenkaan kovin montaa vaatetta samasta... Jospa isoille tytöille kuitenkin jotain. Mutta voi puoli metriä. Meni hiukan palapeliksi. Mutta sainpas!

Tämän verran jäi kangasta jäljelle ja niin kovetin itseni, että vaikka olisihan tuosta vielä jonkun hepan saanut applikoitavaksi, niin kaikki nuo suureelliset palaset heitin roskiin! :D


Mutta siis tytöille hoikan lapsen paita/tunika (Ottobre 4/2012), ilman huppua ja vetoketjua, mutta kapeilla resorihihoila. Hiharesoreihin kokeilin tasosaumaa ompelukoneen overlock-ompeleella. En aivan rakastunut, mutta mukavahan se vaihteeksi oli. Saumasta tuli kiva, mutta ompeleesta en tykännyt, ehkä vanha kunnon hunajakenno olisi parempi. E sai jälleen kerran Happy Squirrelin (Ottobre 1/2012). Tykkään siitä aivan hirmuisesti, vaikka kangastahan siihen menee enempi. Resorit on hiukan kokoelmaeriä, mutta aika kivasti sain ne sopimaan kankaaseen. Bodyn alareunus nyt ei onneksi näy muuta kuin pyykkääjälle ja vaipanvaihtajalle.Tuo kangashan käy monen värisen alaosan kanssa, V:llä tuossa kuvassa päällä miun omista stretchfarkuista tekemät farkkuleggarit (Ottobre 4/2012) ja E:llä mielessä oli erityisesti syksyiseltä Tukholman risteilyltä ostetut Älskling -potkuhousut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti