maanantai 24. lokakuuta 2011

Viikonlopun saldoa ja vähän alkuviikonkin

Tuossa syysloman tyngällä ehdin vähän muutakin polkea ompelukonetta. Ensimmäisenä hamonen tytöille, ehkä enemmän kesätyyppiä ja kesällä se onkin jo leikattu. Kankaat on vähän "rapisevia" puuvillakankaita. Malli (ja kankaatkin :D ) on sama kuin tässä hameessa.Koko taitaa olla 110cm plus pituutta niin paljon kuin kangaspaloja riitti. :D Vyötäröllä on siis edessä kaksi "farkku"taskua.

Sitten jotain pientä pienistä tilkuista. Mie en osaa päättää, tykkäänkö vai en... Ainakaan en tykkää liian tiukoista "taskunsuuresoreista" (nehän on valetaskut) enkä vähääkään tuosta paksusta ribb-tyyppisestä resorista vyötäröllä. Vaan kun ei ollut ohutta valkeaa tarpeeksi... Ehkä nuo valkoiset resorit kaikkineen vähän kaivelee. :-? No kai ne lämmittää silti. Kyseessä Jumping-Jack -housut (Ottobre 7/2001), koko 62cm.

Ja sitten Ottobre-löytöjä. Minä onneton raukkaparka luin lauantai-iltana, että perjantaina Ottobren Rovaniemen myymälässä oli Kangas Karkelot: pakanloppuja pilkkahintaan. Toiveikkaana nyt maanantaina menin vielä koluamaan, eikä sieltä tyhjin käsin tarvinnut poistua. *hih*

Tikkikangasta on 1,2m, vaaleanpunaista raitaa 0,8m ja vihreää tasan yksi metri. Norsunauhaa myös metrin verran, yhteishinta 22,80€!!! Tikkikankaassa on siis vanu välissä ja vuorina fleece.

Ikinä aikaisemmin en ole ulkovaatetta ommellut. Mutta eihän tuollaista kangasta voinut jättää sinne kauppaan!! Nyt sitten pitää ratkaista, että mitä ja kummalle, kun ei siitä molemmille tytöille riitä kuitenkaan. Tai ehkä toiselle takki ja toiselle lakki. :D Norsunauha on heräteostos, miusta se sopi vaan niin hyvin tuohon tikkikankaaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti