maanantai 27. kesäkuuta 2011

Raitaa ja sientä

Näinhän täällä käy. Jo keväällä hain Ottobresta raitatrikoota tytöille legginsseiksi. Ja kippas, niistä tuli mekot! :D Sienitrikoo on ihan heräteostos, vaikkakin aika hauska sellainen. Tykkään enempi, kuin niistä viime syksyisistä sienistä. Tässä siis mekkoja Minnie-tunikan kaavalla (Ottobre 6/2010), hihat nappasin Orvokki-puserosta (Ottobre 1/2009).
Tuo vadelma-lime -yhdistelmähän miulla on ollu aikaisemminkin näissä housuissa. Silloin se tuntui täydelliseltä A:lle. Nyt ompelupöydällä siitä tuli jostain syystä meileen reilun kahdenkymmenen vuoden takainen oma kouluunlähtö. Liekö siellä ollut samoja värejä nähtävillä?! :D Joka tapauksessa mie aprikoin pitkään, että tuleekö tästä susi ja karhu. Vai peräti pitovaate. Ompelupöydältä se kuitenkin kiskottiin suoraan V:n päälle...
Myös pinkkipunaraidallisen trikoon ja sienitrikoon yhdistelmää mie aprikoin jonkun aikaan. Vaaleanpunainen ei tuntunut oikein istuvan, miun konservatiivinen mielenlaatu oli sitä mieltä, ettei vaaleaa ja kirkasta sävyä sotketa, varsinkin kun sienikankaassakin oli jo värejä useampi. Muttei sekään pöllömpi ole. Ehkä?
Koska mie rupesin näkemään painajaisia kellottuvaan trikoohelmaan käänteen tekemisestä, päätin vetäistä ne rullapäärmeellä "kiharaan". SE oli hyvinkin käyttäjien mieleen. Ja tällä kertaa mie jopa onnistuin sekä rullapäärmeessä että palauttaman saumurin asetukset normaaleiksi ilman yhtään hikikarpaloa! (Ja meillä sentään oli parikymmentä astetta lämmintäkin. ;) )

P.s. Kuten huomata saattaa, mallit Kelmi ja Velmu olivat liikenteessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti