lauantai 23. helmikuuta 2013

... heppaa toisillekin!

Heppakankaat iski minuun heti kun ne näin ja tytöt saivat valita itse mieleisensä. V otti samaa kuin minä, A lempiväriään lilaa. E sai nyt aluksi lilan jämistä itselleen, ruskeapohjaistakin on edeleen, joten ehkä siitäkin.

V: asu on Lucky Cat (Ottobre 1/20013) pitkillä hihoilla ja leggarit muistaakseni syksyn Ottobresta, koko 128cm ilman sauamanvaroja.


Tämä on kiva tunikan kaava, antaa mahdollisuuksia monenlaiseen kankaiden yhdistelyyn. Varmaan tällä ja viime vuoden Mail Expressillä tulee jokunen kesätunikakin tehtyä. 


A tahtoi jo vanhemmasta lehdestä (4/2009) Striped Yoke -paidan ja siihen yhdistin Minnie -tunikan (6/2010) helman, leggareiden kaava sama, ilman saumavaroja tällä kertaa, koko noin 128cm (kavennettuna ja pidennettynä ja vähennettynä ja ynnättynä...).


Tähän paitaan tykästyin kanssa! Sopivan kapea meidän tytöille ja taas mahdollisuus kankaiden yhdistelyyn sekä simppeli, mutta näköä tuova kaula-aukko. Joka muuten tehdään samalla "uudella" tavalla kuin uusimman lastenlehden Formal or Fun -paidan. ;) 


E sai Autumn Bouquet -tunikan ja Rainy Sky -leggarit (Ottobre 4/2012), koko 74cm.


Noista leggareista tuli kyllä heti miun suosikit! Ihanasti tilaa sekä vaippapepulle että pienille polville! Eikä istuessakaan ole lahkeet puolisääressä, vaan laskeutuvat nätisti nilkkaan saakka.


"Leijonaa mä metsästän..."


A:lle ja E:lle aplikoin vielä kankaasta leikatut hepat piristykseksi, A:lle hihaan ja E:lle rintapieleen.Nyt kelpaa samistella!

2 kommenttia:

  1. No kyllä kelpaa samistella! Mä tykkään justiinsa tuollaisesta samistelusta. Kai nyt miehellekin ompelet jotain heppaista?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tanja. Mie vähän mietin, meneekö ällöksi. :D Mies parka kärsii heppa-allergiasta, vaikka nämä hepot tosin eivät pölyäisi...

      Poista