maanantai 19. marraskuuta 2012

Bambeja, hiiri kissalla räätälinä ja kuvankäsittelyä

Eli blogeja surffaillessani törmäsin PicMonkey -kuvankäsittelyohjelmaan. Oi sitä onnea ja autuutta, seuraavassa saatte nähdä sillä ja Picasalla leikkimisen lopputuloksia.

Miehen veljen perhe oli meillä kylässä ja ilmeni, että veljen vaimokin on innostunut ompelusta. Tuli sitten puhetta, että mistä mie tilaan kankaita ja pitihän se mainita, että en juuri tilaa, käyn Ottobrella. :D Pakkohan se oli heti seuraavana päivänä pakata koko konkkaronkka autoon ja viedä käly "turmion tielle", kuten oma mieheni sanoi. Miulla oli Hyvä ja Pyhä Aikomus. "Mie vaan käytän kälyn siellä!" Just joo ja silleen. Ei tälläistä bambikangasta voinut jättää ostamatta.

 Malli on Dreamland- ja Carrot Muffin-tunikoiden risteytys (Ottobre 4/2011), koko 128cm ilman saumanvaroja. (Ja helma on kyllä suora, miten se jäikin vinksalleen kuvassa...)

Näiden housujen tarina puolestaan on tilkuista, leikattuna lojumaan jääneet ja resoreilla jatketut! Langansuuntienkin kanssa olin hyvin liberaali. 0:-) Mutta söpöt niistäkin tuli, vaikka vyötärössä onkin nyt ainakin riittävästi korkeutta... :D

Pienenä neiti A "auttoi" äitiä tähän tapaan (ja itseasiassa kovin mielellään vieläkin tulee hetkeksi tuonne koneen taa istumaan, nykyään vaan jalat tahtoo mennä solmuun ja puuduksiin kovin nopeasti):


Onneksi kuitenkin E:stä on hyvää vauhtia kasvamassa tehokas apuri!
"Äiti, mä voin pitää tätä mittanauhaa." (Mitään en oo tehny!!!)


  "Mumsmums... Hups, menikö se suuhun?!"

2 kommenttia:

  1. No ei olis voinut jättää tuollaista bambikangasta kauppaan, ei mitenkään. Hieno tunika tulikin! Hyvät koneet näköjään sulla, noilla on varmasti mieluista ommella.

    VastaaPoista
  2. Sehän on oikeastaan ihan säästöä kun pääsee käymään Ottobrella, niin ei tarvitse maksaa postikuluja. =)

    VastaaPoista