keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kankaitten loppuja ja kiitoksia

Nyt on taas hyvä mieli, kun on pieni ihminen, jonka vaatteisiin käyttää kaikki pienet palat kangasta. Niinpä neiti E sai bodyjä hyvän läjän edellisen postauksen jämäkankaista. Kaavoina miun lempparit kirjekuoribody (Ottobre 5/2006) ja Happy Squirrel (Ottobre 1/2012). Koko 68cm.


 Jostakin syystä Happy Squirrelin pääntiekantit kurttaa kummassakin vaatteessa, mutta eipähän ainakaan löpötä ja ihan kivalta ne päällä näyttää. :) Tipunauhasta tehty merkkikin vähän vinksahti, vaan kaiketi se söpö on silti. :D


Raidallisilla hihoilla oleva apinabody ja tämä Rabbit Jump -kaavalla (Ottobre 4/2012) tehty liivitunika menivät ystävän lapsille kiitoksena kestovaippalainoista. :) Tunikan selkämys on kokonaan tuota viininpunaista interlockia.2 kommenttia:

 1. Heipä hei!

  Olet erittäin taitava ompelija :) Googletin nuken kantoreppu ja eksyin blogiisi. Olit tehnyt mahtavan hienon kantorepun nukelle, pystyisitkö tekemään sellaisen tilauksesta? :) Minuun voi ottaa yhteyttä emmi.sundberg@netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Ja anteeksi, en ollut huomannut kommenttia aiemmin. Valitettavasti en pysty nyt lupaamaan valmista, tuon nuorimmaisen työnantajan kanssa ompeluaika on vähän niin ja näin. Jos ompelukone yhtään hyppysissä pysyy, tuo nuken kantoreppu onnistuu aivan varmasti, vaikka ohje aluksi aika viidakolta näyttääkin! :)

   Poista