maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ottobre 1/2012

Tämä ei ole ko. lehden mainos, vaikka niinkin voisi joku luulla. :D Sattuipahan vaan monta juuri sopivaa mallia toteutettavaksi.

Ihan ensimmäisenä monessa muussakin blogissa näkynyt Mail Express -tunika (ja ehkä ihan vähän suloinen malli...) :
Tällä mallilla teen lisää. Yleensä miulla on ollut jostain syystä pyrkimys tehdä eri kaavoilla, erilaisia malleja, mutta tämä on niin kiva! Ja kuten moni muukin on todennut, tähän on helppo hyödyntää ja yhdistellä erilaisia tilkkuja ja kankaita... Joten näitä siis kangaskaappia kaivamaan! Kaavahan ei ole kuin 122cm:iin saakka, mutta onneksi se vielä menee kummallekin tytölle ja toisaalta nuo on niin kapoisia, että helman pituutta säätämällä saa kyllä vielä aika monta kokoa eteenpäin!

Sitten vähän vauvalle. Ystävät, tuttavat, sukulaiset ja kylänmiehet huom.: kankaista ei voi vetää johtopäätöksiä siitä, mitä isä ja äiti kenties toivovat tai odottavat (tietoahan meillä ei olekaan). Miun mielestä setit on kerrassaan unisex -mallistoa. ;)
Unihaalari:

Body ja housut:
 Peppupuolella on tuo hauska suikale. *hih*

Mutta ei kyllä taas voi muuta sanoa, kuin että mikä pakko se on ihmisen ihastua aina noihin malleihin, joissa on tuota kaitalehuolittelua! Ja sitten sitä aina ajattelee, että "no eihän sitä niin paljon ole" tai "kyllä tuo kuitenkin on niin kiva". No onhan se kiva. Mutta kyllä unihaalarin kohdalla kävi taas mielessä, että kävikö mielessä. :P

2 kommenttia:

  1. Mallineitonen varasti päähuomion tästä postauksesta, suloinen neiti! Ja tykkäsin ompeluksista myös. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos! Varsinainen keimailija, oli kuulemma jostain lehdestä katsonut mallia. :D

      Poista