tiistai 28. helmikuuta 2012

Ottobrella ja eurokankaassa

Koska ompeluksien valmistuminen on niin ja näin, edellisessäkin postauksessa mainituista syistä sekä siksi että pitäisi vielä opiskelujuttujakin saada valmiiksi, mie voinen siirtyä bloggaamaan hankintoja! :D Näistä pitäisi kyllä vielä valmistakin saada kuukauden kuluessa...

Ensimmäisenä ensi kuun lopussa oleviin hiihtokisoihin asumateriaalit. *hih* Kisoissa on siis myös pukukilpailu pienimmissä sarjoissa.

Punaisesta ja mustasta fleecestä leppäkerttuasu A:lle ja harmaasta "karvasta" sekä vaaleanpunaisesta (!) fleecestä hiiriasu V:lle. V:llä on mummin neuloma hiiren naamaa esittävä pipo, A:lle teen tuosta mustasta tuntosarvilakin.

Sitten siirrytään vauvaompeluksiin ja Ottobren ostoksiin. Oli muuten sellainen ostosläjä, että sain kaupantekijäisiä sekä naisten että lasten Creative Workshop t-paitakaavasetit!!! Kyllä mie sitten tykkään tuosta Ottobren palvelusta, ainakin verrattuna Eurokankaan nuivaan "ai ihan tuolta pakalta" -kysymykseen...
Näistä kankaista vauvalle Ottobressa 6/2010 ollut Kuutti-unipussi, tosin turvakaukaloon. Raidallinen trikoota vuoriksi, etualan vaalea on resoria ja alimpana pörröinen velour.

Yökkäritarpeiksi sitten hempeää pupua (ja ehkä tuosta raitatrikoostakin jotain kappaleita jää).

Oranssia otin sen verran, että jahka Ottobrella saavat purettua myyntiin saakka Hammaspeikot, saa mies käydä sitä vielä mutkan (melkein tahtoisin kaikille kolmelle tuosta pyjamat)! Ihastuin siihen jo ennen tekstin lukemista, mutta tuosta tuli pakko saada -luokan juttu, kun miulle selvisi mikä kirja on kankaan pohjalla. Sitä nimittäin on luettu mummilan mökillä jo kahdessa polvessa lapsille iltasaduksi! Möö ja Paa ovat peikot suomenkielisiltä nimiltään.

Lopuksi vielä (hävyttömän kalliita) sammakoita. Uudelle otukselle olen viimeisten luentojen kunniaksi tehnyt villahaalaria Novitan ohjeella ja tuohonhan tulee tuhottomasti nappeja. Mie en raaskinut ostaa kuin 6/puoli, mutta ehkä näillä kuitenkin haalari kiinnikin pysyy. ;) Lankana on Nalleista lime ja kukkaketo Päivänkakkara. Aina neljä kerrosta päivänkakkaralla ja kaksi limellä. Tulee aika hauska ja raikas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti