tiistai 15. marraskuuta 2011

Mummon keino ja jotain muutakin isille

Sekä äidinäiti että äiti kumpainenkin uusivat sukkiin teriä. Ensimmäinen varmaan puhtaasti siksi, ettei kallista lankaa heitetty hukkaan, eikä sitä niin ylimääräisiä ollutkaan. Jälkimmäinen ehkä tottumuksesta. Niin tai näin, myös minä päädyin uusimaan terät miehen villasukkiin, joille oli käynyt näin (huomatkaa parsittu kohta, joka on kulutettu puhki!!!):
Lankaa olisi varmaan ollut, ainakin kaupassa, eikä tottumuskaan niin vahva ole. Silti tuntui täysin järjettömältä heittä koko sukka roskiin, kun varsi kerran oli aivan käyttökelpoinen ja hyvä! Niinpä järkytin opiskelukavereita leikkaamalla saksilla (!) hyvän(!!! :D) sukan poikki ja vain terittämällä sen uudelleen. (Kuvassa nro 4 normaalikokoinen bambupuikko mittakaavana. ;) )


Ja sitten jotain isille viime sunnuntaina. Paidat on ihan Prismasta, mutta muu täysin uniikia. 

A:n "vähän omituinen maa", jossa on tonttuja:

V:n taideteos, jossa on kettu ja lumiukko, jotka ovat ystäviä sekä tähdenlento, jonka nähdessään kettu toivoi kukkaa ja se ilmestyi pihalle, vaikka onkin talvi (kuten leijailevista lumihiutaleista näkyy).

Yhteistuotantona tärkeitä sanoja isille. Muori tuputteli sanomalehtisabluunan avulla mustalle paidalle valkoisen sydämen ja kirjaili neitien sanelun mukaan.
(Ahvenlohi=hauki, etymologia: kala tuli katiskasta, josta yleensä saadaan ahvenia, mutta oli suuren kaupan lohen kokoinen, siis selvä ahvenlohi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti