maanantai 15. maaliskuuta 2010

Housuja, housuja

Eli ensinnäkäsin villahousut, tällä kertaa ei tosin omalle. Mutta mielipuoliset ötökät housujen pepuissa jatkuvat! =D

Lankana on resoreissa mielettömän pehmeä Zitronin Nimbus ja housuosa on Pelson hahtuvaa, ruskeaa tällä kertaa. Malli on omasta hatusta muita yhdistellen. ;)Sitten legginsit. Sattuipa kerrankin niin, että varastosta löytyi just eikä melkeen kangas! Tunika on Po.Pilta ja nyt se sai kaverikseen raitalegginsit. Lahjetta voi aika huolettomasti kääntää, koska kangas on niin saman näköistä molemmin puolin.Ja back to 80's! =D Velourhousut jämäpalasta, kuten toisesta lahkeesta näkyy. Näille kävi vähän semmoinen hiiri kissalla räätälinä juttu.

Kangas ei riittänyt kahteen ehjään palaan, joten mie totesin, että tehdään sitten leikkaussauma tuohon toiseen lahkeeseen. Alunperin väli on muutaman sentin. Sitten joku untamo leikkasi lahjekappaleen viistouden väärinpäin ja hups, väli kasvoi aika lailla. Ensimmäinen viritelmä tuohon "vauhtiraidaksi" meni jostain syystä myös mönkään ja kappas; väli kasvoi taas. Onneksi alkuperäisestä kankaasta sai vielä tuollaisen kappaleen, mutta siihen piti sitten keksiä jotain, mikä saa sen näyttämään tarkoitukselliselta. Vastaus on (oranssit) tereet! Mutta onneksi Hello Kitty pelastaa kaiken, ainakin pitäjien mielestä! =D

Näihin mie laitoin ihan rehelliset resorit lahkeisiin, niin menevät pitempään.

Kaava molemmissa housuissa on alunperin jostain Ottobresta, mutta nykyään enemmänkin sellainen lisätään tuonne, otetaan täältä, jaaha, saumanvaroja olis aika levittää kaava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti