tiistai 27. lokakuuta 2009

Hupparitakki tytöille

On ehkä maailman kätevintä, että lapset on lähes saman kokoisia (toinen 101,5cm ja toinen 95,5cm), paitsi silloin kun kyse on toppahaalareista (osta molemmille aina omat, kun isosiskon vanha ei enää mahdu pikkusiskolle). Mutta ei tarvitse päättää, kummalle tekee, eikä kummallekaan tule paha mieli.

Tässä siis huppari tytöille, kaava Ottobresta 4/2007.Mie tein ekaa kertaa pääntien huolittelun tuolla tavalla kaitaleella, eikä vetoketjun ja kaitaleen liitoskohta ihan kestä päivänvaloa... =D

Mie en myöskään ole ihan sinut vetoketjujen kanssa. Erityisen hankalaa se on silloin, kun toinen puoli on kokonaan hukassa, mutta kyllä se yhden purkamisen vaati löytyneenäkin.

Mallissa on taskut molemmissa sivuissa, enkä mie meinannut laittaa niitä aluksi ollenkaan. Mutta lopputulos oli liian kalju ja valkoinen, joten olihan se tasku siihen pakko nyhrätä. Tietenkään tuota kirjavaa kangasta ei ollut koko taskun tarpeiksi, mutta sievästi leikkaamalla siitä sai pienen piristeen tuohon taskun suulle. Myöskään se ei ole varmasti kaikkien taitaan sääntöjen mukaan tehty, mutta onneksi tytöt ei vielä tiedä niitä!

Lopuksi täytyy vielä pahoitella kuvan "harmautta". Meidän esikoisen ikäinen kameravanhus väsyy jo aikaisin, eikä jaksa näin iltahämärällä oikein kuvata, edes kattovalojen ja salaman avulla. Kovasti hän kaipaa auringon paistetta tarkentaakseen kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti