tiistai 22. toukokuuta 2012

Isomman ja pienemmän lankatöitä

Ensimmäisenä suuri ylpeyden aiheeni, äitienpäivälahjaksi saatu liina. <3 Neiti A oli sen päiväkodissa kirjonut, huomatkaa keskellä oleva traktori. *hih*

Toinen on pikakatsaus pienen E-neidin villahousuvalikoimaan. Syksyn ja nyt kevään aikana neulottuja, nelosen puikoilla. Lankoina Pelson luonnonruskeaa hahtuvaa, Reggae extrafine-, Patons, Nimbus- ja Loft -merinot. Vyötäröllä 64s, korkeus vyötäröltä ennen jalanteitä/haarakiilaa n.15cm ja haarakiilassa 5x2s lisäykset sekä edessä että takana joka toinen krs.

Punaruskeissa yksi 50g kerä riitti juuri ja juuri vyötäröön ja lahkeisiin, piti keriä kahdelle kerälle ja tein niin pitkät lahkeet kuin riitti. Revontulen väriset merinopöksyt on oikeasti tehty kahdesta langasta raidoittaen, pinkkiä jäi vielä sen verran lyhytlahkeisista housuista. Samoin oranssit raidat toisissa pitkissä on jämiä lyhytlahkeisten resoreista. Herkkäihoisten lasten äitinä miulla on tapan tehdä resorit takuulla kutittamattomasta merinosta ja housuosa sitten pitävämmästä hahtuvasta.